A Prêt-Inter Nyelvi Szolgáltató Iroda

Szakértelemmel a kommunikáció szolgálatában

Prêt-Inter Nyelvi Szolgáltató IrodaCégismertető

Tisztelt Ügyfelem!

Amennyiben felkeresi a  Prêt-Inter Nyelvi Szolgáltató Irodát, velem fog találkozni. A 2000-ben alapított társaság élén szerzett immár több mint tíz éves tapasztalat lehetővé teszi számomra, hogy különböző területeken feleljek meg elvárásainak és a követelményeinek.

Képesített francia-magyar, magyar-francia tolmács, szakfordító, francia nyelvtanár és francia nyelvű idegenvezető vagyok. Munkanyelveim a magyar (anyanyelv), a francia (C2) és az angol (B2).

Mindezen tevékenységek az anyanyelvű és idegen nyelvű kommunikáció iránti szenvedélyhez kapcsolódnak, amely mára hivatásommá vált.

Középiskolai francia nyelvtanári diplomámat 1995-ben szereztem meg Szegeden. A tanári tapasztalatszerzés évei alatt két eltérő képzést folytattam: a Budapesti Francia Intézet és a Sorbonne Paris IV Egyetem által közösen szervezett 17. századi francia irodalmi tanulmányokat, valamint egy külkereskedelmi ügyintézői szakképesítés megszerzését célzó középszintű tanfolyamot. Végül jelentkeztem a Szegedi Tudományegyetem tolmács- és fordítói mesterképzésére, ahol 1998-ban diplomát szereztem. A közelmúltban, 2010-ben, ügyfeleim igényeit felismerve megszereztem az idegenvezetői képesítést.

Az utóbbi bő tíz év során ügyfeleim a legkülönfélébb tevékenységi területekről kerültek ki: energetika, fenntartható fejlődés, informatika, számvitel, pénzügy, jog, EU, mélyépítés, kertépítés, fogászat, borászat, gyógyszeripar, filmforgatókönyvek, stb. Ügyfeleim multinacionális csoportok, kis- és nagyvállalatok, közintézmények, valamint magánszemélyek. Ügyfeleim között megtalálhatók a legnevesebb magyarországi fordítóirodák többsége is.

Tegyen Ön is egy próbát, lépjen kapcsolatba a Prêt-Inter Nyelvi Szolgáltató Irodával!

 

Raulin Rozália

 

Tevékenységünkről a következő felsorolások adnak képet a fontosabb munkákon és Ügyfeleken keresztül:


1. Szakfordítás »

2. Tolmácsolás »

3. Nyelvoktatás »

4. Idegenvezetés »

5. Publikáció »